Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach aż będą miękkie. Odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia. Obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jajka drobno kroimy dodajemy do miski. Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę i dodajemy do całości. Jabłko ścieramy na grubej tarce, skrapiamy sokiem z cytryny żeby nie ściemniały. Rybę rozdrabniamy, ewentualnie oczyszczamy z ości, dodajemy do reszty składników. Doprawiamy solą i pieprzem. dodajemy chrzan i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki aby się schłodziła. Podajemy z ulubionymi dodatkami.