Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5411
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5411
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach aż będą miękkie. Odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia. Obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jajka drobno kroimy dodajemy do miski. Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę i dodajemy do całości. Jabłko ścieramy na grubej tarce, skrapiamy sokiem z cytryny żeby nie ściemniały. Rybę rozdrabniamy, ewentualnie oczyszczamy z ości, dodajemy do reszty składników. Doprawiamy solą i pieprzem. dodajemy chrzan i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki aby się schłodziła. Podajemy z ulubionymi dodatkami.