Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1222
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 73
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1222
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 73
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach aż będą miękkie. Odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia. Obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jajka drobno kroimy dodajemy do miski. Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę i dodajemy do całości. Jabłko ścieramy na grubej tarce, skrapiamy sokiem z cytryny żeby nie ściemniały. Rybę rozdrabniamy, ewentualnie oczyszczamy z ości, dodajemy do reszty składników. Doprawiamy solą i pieprzem. dodajemy chrzan i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki aby się schłodziła. Podajemy z ulubionymi dodatkami.