Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli tylko będziecie mieli w zasięgu Waszych rąk wędzonego tuńczyka, koniecznie go kupcie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3633
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4405
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3633
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4405
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
Marchew i ziemniaki gotujemy al dente. Studzimy kroimy w kostkę. Podobnie ugotowane na twardo jajka. Wrzucamy musztardowca, pokrojonego w kostkę tuńczyka, osączony z zalewy groszek, oliwki, kapary. Całość mieszamy z majonezem i śmietaną.