Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli tylko będziecie mieli w zasięgu Waszych rąk wędzonego tuńczyka, koniecznie go kupcie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4892
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5801
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7445
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4892
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5801
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7445
Składniki
Marchew i ziemniaki gotujemy al dente. Studzimy kroimy w kostkę. Podobnie ugotowane na twardo jajka. Wrzucamy musztardowca, pokrojonego w kostkę tuńczyka, osączony z zalewy groszek, oliwki, kapary. Całość mieszamy z majonezem i śmietaną.