Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszna, polecam.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1815
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14452
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19536
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1815
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14452
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19536
Składniki
Oczyszczoną i umytą fasolkę ugotować w osolonej wodzie z odrobiną cukru. Wyłożyć na sito, wystudzić, pokroić na mniejsze kawałki. Kukurydzę osączyć na sitku. Umyte pomidory pokroić na połówki. Cebulę pokroić w półplasterki lub w cienkie piórka. Szczypior też drobno pokroić. Warzywa przełożyć do salaterki i wymieszać. Sok z cytryny pomieszać z miodem i oliwą z oliwek. Polać warzywa i oprószyć pieprzem świeżo mielonym i solą do smaku. Można podać z sadzonym jajem. Smacznego.