Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna. Polecam.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Składniki
Fasolkę ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić na sicie i wystudzić. Można pokroić na mniejsze kawałki, ale niekoniecznie. Ogórka obrać i pokroić w półplasterki. Mozzarellę odsączyć z zalewy. Cebulki obrać i pokroić w półplasterki. Produkty przełożyć do salaterki i dodać posiekany koperek, olej lniany, ocet jabłkowy, jogurt naturalny, pieprz czarny świeżo mielony, sól do smaku. Dokładnie wymieszać i zajadać. Smacznego.