Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, niemal błyskawiczna w przygotowaniu sałatka. Jej zrobienie nie zajmie nam więcej niż 15-20 minut.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 483
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15415
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3287
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 483
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15415
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3287
Składniki
Makaron kruszymy i umieszczamy w misce. Zalewamy wrzątkiem i zostawiamy na 7-8 minut pod przykryciem.
Ogórki gruntowe (obieramy ze skórki), konserwowe i paprykę kroimy w kostkę.
Z pomidorów usuwamy miąższ i kroimy w kostkę.
Makaron odsączamy na sitku i umieszczamy w misce. Dodajemy pokrojone warzywa.
Groszek i kukurydzę odsączamy. Dodajemy do reszty składników.
Dodajemy majonez, sól i pieprz. Mieszamy. Gotowe! Smacznego :)