Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka z zupki chińskiej, buraka, ogórków kiszonych, papryki i pomidorków. Szybka przekąska na mały głód. Fajny dodatek do dań mięsnych.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Do makaronu z zupki chińskiej dodajemy zawartość saszetek, zalewamy wrzątkiem do wysokości makaronu - tak żeby makaron pochłonął cały płyn. Mieszamy i odstawiamy. Pieczonego lub ugotowanego buraka wraz z papryką kroimy w małą kosteczkę. Ogórki kiszone także kroimy w kostkę i odsączamy na sicie. Pomidory koktajlowe możemy zostawić w całości lub przekroić na pół. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy niewielką ilość majonezu i mieszamy. Sałatkę możemy podawać od razu ale lepiej smakuje po 20 min. gdy smaki się przegryzą.