Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i sycąca
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 65
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 676
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10929
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2343
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 65
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 676
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10929
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2343
Składniki
Makaron z zupek pokruszyć, dodać zawartość torebek i zalać niewielką ilością wrzątku. Wymieszać, przykryć i odstawić by makaron napęczniał. Pieczarki obrać i pokroić w kostkę. W garnku zagotować wodę z niewielką ilością soli i kwasku cytrynowego. Na wrzątek wrzucić pieczarki, zamieszać i chwilę gotować. Odlać pieczarki na sito. Makaron z zupek odstawić w chłodne miejsce. Pieczarki również ostudzić. Gdy będą zimne łączymy makaron, pieczarki, osączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę cebulę i ogórka. Dodajemy 2-3 łyżki majonezu i mieszamy. Smacznego!