Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i sycąca
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6075
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1852
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6075
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1852
 
         
         
                Składniki
Makaron z zupek pokruszyć, dodać zawartość torebek i zalać niewielką ilością wrzątku. Wymieszać, przykryć i odstawić by makaron napęczniał. Pieczarki obrać i pokroić w kostkę. W garnku zagotować wodę z niewielką ilością soli i kwasku cytrynowego. Na wrzątek wrzucić pieczarki, zamieszać i chwilę gotować. Odlać pieczarki na sito. Makaron z zupek odstawić w chłodne miejsce. Pieczarki również ostudzić. Gdy będą zimne łączymy makaron, pieczarki, osączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę cebulę i ogórka. Dodajemy 2-3 łyżki majonezu i mieszamy. Smacznego!