Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i sycąca
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8657
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8657
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Makaron z zupek pokruszyć, dodać zawartość torebek i zalać niewielką ilością wrzątku. Wymieszać, przykryć i odstawić by makaron napęczniał. Pieczarki obrać i pokroić w kostkę. W garnku zagotować wodę z niewielką ilością soli i kwasku cytrynowego. Na wrzątek wrzucić pieczarki, zamieszać i chwilę gotować. Odlać pieczarki na sito. Makaron z zupek odstawić w chłodne miejsce. Pieczarki również ostudzić. Gdy będą zimne łączymy makaron, pieczarki, osączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę cebulę i ogórka. Dodajemy 2-3 łyżki majonezu i mieszamy. Smacznego!