Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki czerwone to nie tylko barszczyk. Można z nich przyrządzić wiele smacznych posiłków, przekąsek czy dodatków do potraw. Czerwone buraki i śledzie to duet niezawodny, otrzymamy pyszną sałatkę.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 75
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 75
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Składniki
Ziemniaki i buraki ugotować w mundurkach. Gdy przestygną obrać i pokroić w kostkę. Śledzie odcedzić z zalewy, również pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, gdy ostygną obrać i pokroić w kostkę. Ogórki również pokroić drobno i odsączyć, z zalewy odsączyć także groszek. Składniki sałatki przełożyć do miski, dodać posiekaną natkę i szczypiorek oraz majonez. Starannie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.