Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka o intensywnym smaku
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 96
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 75
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 131
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 77
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 170
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 96
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 75
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 131
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 77
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 170
Składniki
Kupione śledzie gajowego (czyli z pieczarkami) wyłożyłam na sitko, aby odciekł olej. Pokroiłam je drobno (razem z pieczarkami) i dodałam do poszatkowanej kapusty pekińskiej, papryki czerwonej i małej ilości cebuli. Śledź zapewnia tak intensywny smak, że nie dodawałam już żadnych przypraw.