Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łagodny smak świeżego szpinaku w połączeniu z wyrazistym smakiem sera pleśniowego, przełamane słodyczą soczystego jabłka.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 124
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 299
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 124
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 299
Składniki
Jajka ugotować na twardo.
Szpinak umyć, osuszyć i ułożyć na talerzu.
Paprykę pokroić w kostkę.
Jabłko pokroić w półplasterki.
Ser pokroić w kostkę.
Wszystkie przygotowane w poprzednich etapach składniki ułożyć na szpinaku w dowolny sposób.
Całość posypać przyprawą i polać olejem. Dobrze smakuje podawana z tostami czosnkowymi.