Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. Warto korzystać ze szparagów - sezon na nie jest krótki. Serdecznie polecam.
Ulubiony dodatek do obiadu każdego małego i dużego łasucha .
Odsłon: 37
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1634
Ulubiony dodatek do obiadu każdego małego i dużego łasucha .
Odsłon: 37
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1634
Składniki
Od każdego szparaga odciąć zdrewniałą końcówkę. Następnie ugotować je al dente. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Jajka obrać i też pokroić w ćwiartki. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. W płaskim naczyniu układać najpierw pomidory, jajka, szparagi i pokrojony camembert. Posypać szczypiorkiem. Polać sosem czosnkowym.