Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. Warto korzystać ze szparagów - sezon na nie jest krótki. Serdecznie polecam.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 667
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 306
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 667
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 306
Składniki
Od każdego szparaga odciąć zdrewniałą końcówkę. Następnie ugotować je al dente. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Jajka obrać i też pokroić w ćwiartki. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. W płaskim naczyniu układać najpierw pomidory, jajka, szparagi i pokrojony camembert. Posypać szczypiorkiem. Polać sosem czosnkowym.