Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. Warto korzystać ze szparagów - sezon na nie jest krótki. Serdecznie polecam.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 770
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 770
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Od każdego szparaga odciąć zdrewniałą końcówkę. Następnie ugotować je al dente. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Jajka obrać i też pokroić w ćwiartki. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. W płaskim naczyniu układać najpierw pomidory, jajka, szparagi i pokrojony camembert. Posypać szczypiorkiem. Polać sosem czosnkowym.