Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. Warto korzystać ze szparagów - sezon na nie jest krótki. Serdecznie polecam.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 718
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 718
Składniki
Od każdego szparaga odciąć zdrewniałą końcówkę. Następnie ugotować je al dente. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Jajka obrać i też pokroić w ćwiartki. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. W płaskim naczyniu układać najpierw pomidory, jajka, szparagi i pokrojony camembert. Posypać szczypiorkiem. Polać sosem czosnkowym.