Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy przepis na sałatkę ziemniaczaną z dodatkiem kapusty. Z powodzeniem możesz zaserwować ją jako dodatek do dań z grilla lub jako osobną potrawę.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1091
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1520
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1091
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1520
Składniki
Oliwę wymieszaj z sokiem cytryny, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i pieprzem.
Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź i pokrój na grubsze plastry.
Kapustę poszatkuj, posól i dodaj cukier. Pozostaw na kilka minut, następnie odciśnij nadmiar wody.
Pomidora, paprykę i ogórki pokrój na plastry i wyłóż na dno miski. Na warzywach ułóż połowę ziemniaków, następnie kapustę i resztę ziemniaków. Całość polej dressingiem i posyp posiekaną cebulą dymką.