Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki w połączeniu z aromatycznymi warzywami, stanowią doskonałe połączenie.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 235
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 16
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 235
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 16
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
Składniki
Ziemniaki, obrać, ugotować, pokroić w plastry. Cebulę pokroić w kostkę.
Rzodkiewki pokroić w kostkę. Kabanosy pokroić w krótkie słupki.
Pomidor, paprykę pokroić w kostkę. Fasolę osączyć z zalewy, dodać do warzyw.
Całość doprawić solą i pieprzem,wymieszać, dodać majonez, również wymieszać. Pozostawić na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.