Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki w połączeniu z aromatycznymi warzywami, stanowią doskonałe połączenie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Ziemniaki, obrać, ugotować, pokroić w plastry. Cebulę pokroić w kostkę.
Rzodkiewki pokroić w kostkę. Kabanosy pokroić w krótkie słupki.
Pomidor, paprykę pokroić w kostkę. Fasolę osączyć z zalewy, dodać do warzyw.
Całość doprawić solą i pieprzem,wymieszać, dodać majonez, również wymieszać. Pozostawić na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.