Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te proste składniki idealnie się ze sobą komponują, podstawą sałatek grillowych powinna być łatwość wykonania i dobre doprawienie.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1412
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 203
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1412
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 203
Składniki
Ziemniaki ugotowałam w mundurkach i schłodzone obrałam. Pokroiłam je na półplasterki. Zrobiłam sos, do oliwy dodałam chili, przeciśnięty ząbek czosnku, sok z cytryny i kumin. Soli nie dodałam bo słoność fety była dla mnie wystarczająca. Ziemniaki układałam warstwami przesypywałam je pokruszoną fetą, zieleniną i polewałam sosem. Natka świetnie pasuje do czosnku i fety. Nic więcej nie trzeba. Wyszło idealnie!
Smacznego :)