Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te proste składniki idealnie się ze sobą komponują, podstawą sałatek grillowych powinna być łatwość wykonania i dobre doprawienie.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1760
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1390
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1760
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1390
Składniki
Ziemniaki ugotowałam w mundurkach i schłodzone obrałam. Pokroiłam je na półplasterki. Zrobiłam sos, do oliwy dodałam chili, przeciśnięty ząbek czosnku, sok z cytryny i kumin. Soli nie dodałam bo słoność fety była dla mnie wystarczająca. Ziemniaki układałam warstwami przesypywałam je pokruszoną fetą, zieleniną i polewałam sosem. Natka świetnie pasuje do czosnku i fety. Nic więcej nie trzeba. Wyszło idealnie!
Smacznego :)