Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te proste składniki idealnie się ze sobą komponują, podstawą sałatek grillowych powinna być łatwość wykonania i dobre doprawienie.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Składniki
Ziemniaki ugotowałam w mundurkach i schłodzone obrałam. Pokroiłam je na półplasterki. Zrobiłam sos, do oliwy dodałam chili, przeciśnięty ząbek czosnku, sok z cytryny i kumin. Soli nie dodałam bo słoność fety była dla mnie wystarczająca. Ziemniaki układałam warstwami przesypywałam je pokruszoną fetą, zieleniną i polewałam sosem. Natka świetnie pasuje do czosnku i fety. Nic więcej nie trzeba. Wyszło idealnie!
Smacznego :)