Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te proste składniki idealnie się ze sobą komponują, podstawą sałatek grillowych powinna być łatwość wykonania i dobre doprawienie.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4093
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416088
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2774
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4093
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416088
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2774
Składniki
Ziemniaki ugotowałam w mundurkach i schłodzone obrałam. Pokroiłam je na półplasterki. Zrobiłam sos, do oliwy dodałam chili, przeciśnięty ząbek czosnku, sok z cytryny i kumin. Soli nie dodałam bo słoność fety była dla mnie wystarczająca. Ziemniaki układałam warstwami przesypywałam je pokruszoną fetą, zieleniną i polewałam sosem. Natka świetnie pasuje do czosnku i fety. Nic więcej nie trzeba. Wyszło idealnie!
Smacznego :)