Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana ogórkami konserwowymi, czerwoną cebulą oraz z marynowanymi karczochami. Przepis pochodzi z 416. odcinka programu "Ewa gotuje".
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 206
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4472
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12130
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6884
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5644
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 206
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4472
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12130
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6884
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5644
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku. Wystudzić i pokroić w grube plastry. Przełożyć do salaterki. Ogórki i cebulę pokroić w talarki, karczochy na mniejsze kawałki. Dorzucić do ziemniaków.
Składniki pesto zmiksować. Łyżkę sosu połączyć z oliwą i octem jabłkowym Przełożyć na sałatkę i delikatnie wymieszać. Odstawić, by sałatka się przegryzła.