Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pozostałe po obiedzie ziemniaki wykorzystuję odsmażając, przygotowując zapiekankę lub sałatkę. Tym razem padło na sałatkę:) Kilka dodatków i kolacja gotowa:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 504
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 155
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 208
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 504
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 155
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 208
Składniki
Ugotowane i wystudzone ziemniaki kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i także kroimy w kostkę. Pomidora /wybieramy mięsistego z małą ilością soku/ obieramy ze skórki i kroimy na kawałki. Ogórki konserwowe i cebulę również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy koperek, majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy i możemy podawać:)