Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pozostałe po obiedzie ziemniaki wykorzystuję odsmażając, przygotowując zapiekankę lub sałatkę. Tym razem padło na sałatkę:) Kilka dodatków i kolacja gotowa:)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Ugotowane i wystudzone ziemniaki kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i także kroimy w kostkę. Pomidora /wybieramy mięsistego z małą ilością soku/ obieramy ze skórki i kroimy na kawałki. Ogórki konserwowe i cebulę również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy koperek, majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy i możemy podawać:)