Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pozostałe po obiedzie ziemniaki wykorzystuję odsmażając, przygotowując zapiekankę lub sałatkę. Tym razem padło na sałatkę:) Kilka dodatków i kolacja gotowa:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Ugotowane i wystudzone ziemniaki kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i także kroimy w kostkę. Pomidora /wybieramy mięsistego z małą ilością soku/ obieramy ze skórki i kroimy na kawałki. Ogórki konserwowe i cebulę również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy koperek, majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy i możemy podawać:)