Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, sycąca , aromatyczna, zaspokoi największy głód.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 49
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 998
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 49
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 998
Składniki
Ziemniaki ugotować, obrać , pokroić w plastry, włożyć do salaterki. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w ćwiartki. Pstrąga obrać , podzielić na małe cząstki , dodać do ziemniaków.
Oliwki osączyć z zalewy , pokroić w ćwiartki , dodać.
Ogóreczki pokroić w kostkę, dodać . Kapary osączyć , dodać.
Ananasy pokroić w kostkę, dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać do sałatki , wymieszać, wierzch posypać słonecznikiem.
Podawać z tostami i ćwiartkami jajka.