Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo udane połączenie smaków! Kwaskowy szczaw podkreśla słodycz ziemniaków a jogurt naturalizuje nie dla wszystkich korzystne właściwości zieleniny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do pokrojonych, ugotowanych w mundurkach i obranych później, ziemniaków, dodaje się jogurt, majonez, sól, pieprz i drobno posiekany szczaw. Szczaw dodaje pysznej świeżości.
Smacznego :)