Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i świeża sałatka, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Do tego banalnie prosta w wykonaniu i nie wymagająca skomplikowanych czy trudno dostępnych składników. U mnie podana do cukinii faszerowanych mięsem i serem.
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 750
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 180
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 750
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 180
Składniki
Pomidory myjemy i kroimy w drobną kosteczkę. Ogórki, cebulę obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Warzywa mieszamy ze sobą, doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną octu.
Uwaga: Salsę najlepiej wykonać na krótko przed podaniem, ponieważ dłużej przechowywana wydziela sporo soku, zarówno z pomidorów, jak i z ogórków. Smacznego.