Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i świeża sałatka, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Do tego banalnie prosta w wykonaniu i nie wymagająca skomplikowanych czy trudno dostępnych składników. U mnie podana do cukinii faszerowanych mięsem i serem.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Pomidory myjemy i kroimy w drobną kosteczkę. Ogórki, cebulę obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Warzywa mieszamy ze sobą, doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną octu.
Uwaga: Salsę najlepiej wykonać na krótko przed podaniem, ponieważ dłużej przechowywana wydziela sporo soku, zarówno z pomidorów, jak i z ogórków. Smacznego.