Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i świeża sałatka, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Do tego banalnie prosta w wykonaniu i nie wymagająca skomplikowanych czy trudno dostępnych składników. U mnie podana do cukinii faszerowanych mięsem i serem.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35682
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1201
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1755
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6000
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35682
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1201
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1755
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6000
        
        
                Składniki
Pomidory myjemy i kroimy w drobną kosteczkę. Ogórki, cebulę obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Warzywa mieszamy ze sobą, doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną octu.
Uwaga: Salsę najlepiej wykonać na krótko przed podaniem, ponieważ dłużej przechowywana wydziela sporo soku, zarówno z pomidorów, jak i z ogórków. Smacznego.