Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ale dość ciężka. Seler idealnie komponuje się z porem. Polecam dla osób które nie znoszą smaku i zapachu selera gotowanego.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Seler zetrzeć na grubej tarce. Por drobno pokroić. Nasolić, skropić cytryną (seler wtedy nie ciemnieje) Odstawić aby zmięło (ok. 2-3 godz.)
Dodać odrobinę cukru aby znieść kwaśny posmak cytryny. Dodać pieprz do smaku oraz śmietanę. Idealna do mięs i do potraw z rusztu.