Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ale dość ciężka. Seler idealnie komponuje się z porem. Polecam dla osób które nie znoszą smaku i zapachu selera gotowanego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2716
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3118
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2716
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3118
Składniki
Seler zetrzeć na grubej tarce. Por drobno pokroić. Nasolić, skropić cytryną (seler wtedy nie ciemnieje) Odstawić aby zmięło (ok. 2-3 godz.)
Dodać odrobinę cukru aby znieść kwaśny posmak cytryny. Dodać pieprz do smaku oraz śmietanę. Idealna do mięs i do potraw z rusztu.