Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka na różne okazje
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Buraczki ugotować lub upiec. Marchewkę ugotować. Jajka ugotować na twardo, obrać. Buraczki pokroić w drobną kostkę i ułożyć jako pierwszą warstwę.
Posmarować lekko majonezem. Śledzie pokroić w kostkę i ułożyć.
Posmarować lekko majonezem. Marchewkę pokroić w drobną kostkę i ułożyć.
Przesmarować majonezem , ogóreczki pokroić w kostkę , cebulkę w ćwiartki, ułożyć.
Jajka pokroić w kostkę i wyłożyć.
Pokryć majonezem, posypać czarnuszką i sezamem , schłodzić w lodówce około 2 godzin.