Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka na różne okazje
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 37
...ale pyszny.
Odsłon: 94
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 37
...ale pyszny.
Odsłon: 94
Składniki
Buraczki ugotować lub upiec. Marchewkę ugotować. Jajka ugotować na twardo, obrać. Buraczki pokroić w drobną kostkę i ułożyć jako pierwszą warstwę.
Posmarować lekko majonezem. Śledzie pokroić w kostkę i ułożyć.
Posmarować lekko majonezem. Marchewkę pokroić w drobną kostkę i ułożyć.
Przesmarować majonezem , ogóreczki pokroić w kostkę , cebulkę w ćwiartki, ułożyć.
Jajka pokroić w kostkę i wyłożyć.
Pokryć majonezem, posypać czarnuszką i sezamem , schłodzić w lodówce około 2 godzin.