Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczne śledzie po cygańsku to pyszna propozycja na śledzia z warzywami w słodko pikantnym sosie.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5344
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34494
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2148
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113812
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5344
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34494
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2148
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113812
Składniki
Do wysokiego naczynia dodajemy ketchup, musztardę olej, wszystkie przyprawy i dokładnie mieszamy.
Śledzie płuczemy i moczony kilka godzin. Kroimy w grubszą kostkę ogórki i wcześniej wymoczone śledzie. Dodajemy do naczynia z sosem. Cebulę natomiast kroimy w drobną kostkę i również dodajemy do naczynia.
Dokładnie wszystko mieszamy i wkładamy do lodówki żeby się przegryzło. Gotowe…