Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Płaty śledziowe połączone z marynowanymi grzybkami. Nadają się na imprezkę i na świąteczny stół.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 263
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4978
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 525
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 263
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4978
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 525
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie 3 - 4 razy zmieniając wodę. Następnie kroimy na około 2cm kawałki. Grzyby odsączamy i można pokroić na mniejsze. Pietruszkę siekamy, cebulę kroimy w piórka. Wszystko wsypujemy do miski. Dodajemy 1/4 szklanki oleju, 2 łyżki soku z cytryny i pieprz wedle uznania. Mieszamy i wstawiamy do lodówki na 24h.