Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Płaty śledziowe połączone z marynowanymi grzybkami. Nadają się na imprezkę i na świąteczny stół.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 696
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1881
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 415
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 696
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1881
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 415
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie 3 - 4 razy zmieniając wodę. Następnie kroimy na około 2cm kawałki. Grzyby odsączamy i można pokroić na mniejsze. Pietruszkę siekamy, cebulę kroimy w piórka. Wszystko wsypujemy do miski. Dodajemy 1/4 szklanki oleju, 2 łyżki soku z cytryny i pieprz wedle uznania. Mieszamy i wstawiamy do lodówki na 24h.