Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne śledzie z jabłkiem, cebulą, ogórkiem kiszonym wzbogacone o świeże listki tymianku. Pycha.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2554
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20027
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 530
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 628
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7063
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2554
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20027
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 530
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 628
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7063
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie ok. 2 godz. Osuszyć dokładnie papierowymi ręcznikami i pokroić w kostkę. Obrane, pozbawione gniazd nasiennych jabłka również pokroić w kostkę. To samo zrobić z ogórkami. Cebulkę też pokroić w kostkę, ale najdrobniej. Z gałązek tymianku pościągać listki. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki i dodać śmietanę, majonez, sok z cytryny. Do smaku dodać pieprz czarny świeżo mielony i sól. Dokładnie pomieszać. Schłodzić w lodówce ok 2 godz. Smacznego.