Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z ogórkiem kiszonym i dodatkami
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 332
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1122
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 69
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 332
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1122
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 69
Składniki
Filety śledziowe przełożyć do miski, zalać zimną wodą i tak zostawić do moczenia przez 3 godziny. W tym czasie raz wymienić wodę. Ja użyłam już gotowych śledzi wiejskich. Płaty śledziowe pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć je do miski. Ugotowane jajka na twardo, cebulę oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę i dodać do śledzi. Doprawić pieprzem, dodać Majonez oraz śmietanę i wymieszać. Przed podaniem udekorować cebulą, szczypiorkiem ogórkiem oraz śledziem. Smacznego!