Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z ogórkiem kiszonym i dodatkami
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6003
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3379
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17768
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 76
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2869
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6003
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3379
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17768
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 76
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2869
Składniki
Filety śledziowe przełożyć do miski, zalać zimną wodą i tak zostawić do moczenia przez 3 godziny. W tym czasie raz wymienić wodę. Ja użyłam już gotowych śledzi wiejskich. Płaty śledziowe pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć je do miski. Ugotowane jajka na twardo, cebulę oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę i dodać do śledzi. Doprawić pieprzem, dodać Majonez oraz śmietanę i wymieszać. Przed podaniem udekorować cebulą, szczypiorkiem ogórkiem oraz śledziem. Smacznego!