Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z ogórkiem kiszonym i dodatkami
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13321
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13321
Składniki
Filety śledziowe przełożyć do miski, zalać zimną wodą i tak zostawić do moczenia przez 3 godziny. W tym czasie raz wymienić wodę. Ja użyłam już gotowych śledzi wiejskich. Płaty śledziowe pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć je do miski. Ugotowane jajka na twardo, cebulę oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę i dodać do śledzi. Doprawić pieprzem, dodać Majonez oraz śmietanę i wymieszać. Przed podaniem udekorować cebulą, szczypiorkiem ogórkiem oraz śledziem. Smacznego!