Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka o genialnym kolorku i niepowtarzalnym smaku!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8068
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8068
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Buraczki i seler ugotować i wystudzić. Ogórki, cebulę jabłka pokroić w drobną kostkę. Matiasy kroimy w średniej wielkości kostkę. Na koniec dodać również pokrojone w kostkę buraczki oraz seler. Dodajemy majonez, pieprz, sól i w razie potrzeby odrobinę soku z cytryny Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy, Wstawiamy do lodówki, by sałatka „przegryzła się”. Najlepiej na całą noc.