Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta w przygotowaniu
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 94
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 94
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach, odcedzić, ostudzić, obrać ze skórki. Jajka ugotować na twardo.
Śledzie pokroić na kawałki, ziemniaki i jajka w grubą kostkę, dodać groszek konserwowy i posiekany szczypiorek. Majonez wymieszać z musztardą, dodać do sałatki, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Sałatkę przed podaniem schłodzić w lodówce.