Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie: Śliwki i jabłka dokładnie umyć, oczyścić z pestek, cienko pokroić i skropić sokiem z cytryny. Następnie polać sokiem z pomarańczy, pocukrować, wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na pół godziny. Ozdobne miseczki posypać posiekaną zieleniną, przełożyć surówkę, posypać prażonym słonecznikiem, można również podać z bitą śmietaną jako sałatkę.