Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie: pomidory i cebulka, słodycz, sól i ocet
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Pomidory umyj, pokrój w cienkie plasterki lub kostki i wlej do miski. Posiekaj drobno cebulkę i dodaj do pomidorów.
Wymieszaj w kubku pół szklanki wody, 1 łyżeczkę octu, stewię i łyżeczkę soli. Dobrze wymieszaj i wlej do sałatki. Wstaw do lodówki na 15 minut.