Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka w wykorzystaniem warzyw z rosołu , które są aromatyczne , również na kolację.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4501
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5925
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12733
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4501
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5925
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12733
Składniki
Warzywa z rosołu, ziemniaki , pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, obrać pokroić w kostkę. Oliwki , ogóreczki , pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce, doprawić solą , pieprzem , dodać majonez, wymieszać. Rzodkiewki umyć , pokroić w plastry. Każdą porcję sałatki umieścić na talerzyku. Obok każdej porcji układać na przemian plaster rzodkiewki , listek bazylii. Mini kulki mozzarelli przekroić na połowę i ułożyć na plastrach rzodkiewki. Ściąć kilka listków bazylii, posypać.