Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka w wykorzystaniem warzyw z rosołu , które są aromatyczne , również na kolację.
To ciasto bezowe to prawdziwa uczta dla oka i podniebienia! Delikatna beza, l...
Odsłon: 140
Przepis dnia
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 1375
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2649
To ciasto bezowe to prawdziwa uczta dla oka i podniebienia! Delikatna beza, l...
Odsłon: 140
Przepis dnia
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 1375
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2649
Składniki
Warzywa z rosołu, ziemniaki , pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, obrać pokroić w kostkę. Oliwki , ogóreczki , pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce, doprawić solą , pieprzem , dodać majonez, wymieszać. Rzodkiewki umyć , pokroić w plastry. Każdą porcję sałatki umieścić na talerzyku. Obok każdej porcji układać na przemian plaster rzodkiewki , listek bazylii. Mini kulki mozzarelli przekroić na połowę i ułożyć na plastrach rzodkiewki. Ściąć kilka listków bazylii, posypać.