Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczną, soczystą i kolorową sałatkę, otuloną wyrazistym, pietruszkowym sosem winegret. Sałatka jest prosta i szybka w przygotowaniu. Idealnie sprawdzi się jako samodzielna potrawa lub zdrowy dodatek do obiadu :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 803
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 936
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 803
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 936
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Składniki
Na początku przygotowujemy pietruszkowy winegret: Do naczynia dodajemy oliwę z oliwek, wodę, ocet jabłkowy, musztardę, cukier brzozowy (ksylitol), szczyptę soli i listki natki pietruszki. Wszystko miksujemy za pomocą blendera do momentu dobrego połączenia się składników.
Kukurydzę odcedzamy z zalewy, papryki kroimy w kostkę, a pora siekamy w drobną kosteczkę. Tak przygotowane warzywa mieszamy z pietruszkowym winegretem i gotowe! Życzę smacznego! :)