Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczną, soczystą i kolorową sałatkę, otuloną wyrazistym, pietruszkowym sosem winegret. Sałatka jest prosta i szybka w przygotowaniu. Idealnie sprawdzi się jako samodzielna potrawa lub zdrowy dodatek do obiadu :)
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 191
Cupcakes to amerykańskie ciastka w kształcie babeczek, pieczone w papierowych...
Odsłon: 24516
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 822
Makaron po sycylijsku to prawdziwa uczta inspirowana wulkanicznym krajobrazem...
Odsłon: 2634
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 454
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 191
Cupcakes to amerykańskie ciastka w kształcie babeczek, pieczone w papierowych...
Odsłon: 24516
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 822
Makaron po sycylijsku to prawdziwa uczta inspirowana wulkanicznym krajobrazem...
Odsłon: 2634
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 454
Składniki
Na początku przygotowujemy pietruszkowy winegret: Do naczynia dodajemy oliwę z oliwek, wodę, ocet jabłkowy, musztardę, cukier brzozowy (ksylitol), szczyptę soli i listki natki pietruszki. Wszystko miksujemy za pomocą blendera do momentu dobrego połączenia się składników.
Kukurydzę odcedzamy z zalewy, papryki kroimy w kostkę, a pora siekamy w drobną kosteczkę. Tak przygotowane warzywa mieszamy z pietruszkowym winegretem i gotowe! Życzę smacznego! :)