Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczną, soczystą i kolorową sałatkę, otuloną wyrazistym, pietruszkowym sosem winegret. Sałatka jest prosta i szybka w przygotowaniu. Idealnie sprawdzi się jako samodzielna potrawa lub zdrowy dodatek do obiadu :)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Na początku przygotowujemy pietruszkowy winegret: Do naczynia dodajemy oliwę z oliwek, wodę, ocet jabłkowy, musztardę, cukier brzozowy (ksylitol), szczyptę soli i listki natki pietruszki. Wszystko miksujemy za pomocą blendera do momentu dobrego połączenia się składników.
Kukurydzę odcedzamy z zalewy, papryki kroimy w kostkę, a pora siekamy w drobną kosteczkę. Tak przygotowane warzywa mieszamy z pietruszkowym winegretem i gotowe! Życzę smacznego! :)