Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta słodko-kwaśna surówka obiadowa. Idealna do schabowego, golonki czy gulaszu.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181975
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181975
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z soku, drobno kroimy i przekładamy do salaterki. Paprykę czerwoną kroimy w paseczki lub kosteczkę. Cebulę czerwoną kroimy w drobną kostkę. Jabłko i marchew ścieramy na tarce jarzynowej. Pomarańcz obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do kiszonej kapusty, wlewamy olej, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy. Odstawiamy na 20-30 min. żeby składniki puściły sok i smaki się przegryzły.