Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta słodko-kwaśna surówka obiadowa. Idealna do schabowego, golonki czy gulaszu.
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26002
Te bułeczki to poezja, rozpływają się w ustach. Robią się dosyć szybko, a sma...
Odsłon: 75
Ciasto śmietankowy puch to kolejna szybka propozycja na udany deser. Wilgotny...
Odsłon: 8999
Tania i łatwa w przygotowaniu potrawa. Nadaje się jako dodatek do każdego dan...
Odsłon: 323
Smaczne danie :)
Odsłon: 519
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26002
Te bułeczki to poezja, rozpływają się w ustach. Robią się dosyć szybko, a sma...
Odsłon: 75
Ciasto śmietankowy puch to kolejna szybka propozycja na udany deser. Wilgotny...
Odsłon: 8999
Tania i łatwa w przygotowaniu potrawa. Nadaje się jako dodatek do każdego dan...
Odsłon: 323
Smaczne danie :)
Odsłon: 519
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z soku, drobno kroimy i przekładamy do salaterki. Paprykę czerwoną kroimy w paseczki lub kosteczkę. Cebulę czerwoną kroimy w drobną kostkę. Jabłko i marchew ścieramy na tarce jarzynowej. Pomarańcz obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do kiszonej kapusty, wlewamy olej, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy. Odstawiamy na 20-30 min. żeby składniki puściły sok i smaki się przegryzły.