Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta słodko-kwaśna surówka obiadowa. Idealna do schabowego, golonki czy gulaszu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1954
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3171
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1954
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3171
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z soku, drobno kroimy i przekładamy do salaterki. Paprykę czerwoną kroimy w paseczki lub kosteczkę. Cebulę czerwoną kroimy w drobną kostkę. Jabłko i marchew ścieramy na tarce jarzynowej. Pomarańcz obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do kiszonej kapusty, wlewamy olej, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy. Odstawiamy na 20-30 min. żeby składniki puściły sok i smaki się przegryzły.