Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta słodko-kwaśna surówka obiadowa. Idealna do schabowego, golonki czy gulaszu.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 331
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 54
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1188
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 331
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 54
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1188
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z soku, drobno kroimy i przekładamy do salaterki. Paprykę czerwoną kroimy w paseczki lub kosteczkę. Cebulę czerwoną kroimy w drobną kostkę. Jabłko i marchew ścieramy na tarce jarzynowej. Pomarańcz obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do kiszonej kapusty, wlewamy olej, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy. Odstawiamy na 20-30 min. żeby składniki puściły sok i smaki się przegryzły.