Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta słodko-kwaśna surówka obiadowa. Idealna do schabowego, golonki czy gulaszu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7667
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2828
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7667
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2828
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z soku, drobno kroimy i przekładamy do salaterki. Paprykę czerwoną kroimy w paseczki lub kosteczkę. Cebulę czerwoną kroimy w drobną kostkę. Jabłko i marchew ścieramy na tarce jarzynowej. Pomarańcz obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do kiszonej kapusty, wlewamy olej, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy. Odstawiamy na 20-30 min. żeby składniki puściły sok i smaki się przegryzły.