Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos tatarski do jajek z marynowanymi pieczarkami i ogórkiem kiszonym.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2422
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 514
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2422
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 514
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Składniki
Pieczarki, ogórka i cebulę pokroić w drobną kosteczkę i przełożyć do miski. Dodać posiekany koperek i szczypiorek. Dodać majonez, jogurt i musztardę. Doprawić do smaku pieprzem, odrobiną soli i ewentualnie cukrem pudrem. Wymieszać i gotowe