Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos tatarski do jajek z marynowanymi pieczarkami i ogórkiem kiszonym.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 335
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 335
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Pieczarki, ogórka i cebulę pokroić w drobną kosteczkę i przełożyć do miski. Dodać posiekany koperek i szczypiorek. Dodać majonez, jogurt i musztardę. Doprawić do smaku pieprzem, odrobiną soli i ewentualnie cukrem pudrem. Wymieszać i gotowe