Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
buraki, marchew, jabłka utrzeć na tarce(duże oczka) bądź pokroić w kostkę, wymieszać doprawić solą, pieprzem, cukrem, cytryną, chrzanem + dodać pozostałe składniki. Na wierzch posypać natką pietruszki. Beata proponowała mi jeszcze dodać rukolę ale nie próbowałam. Wstawić do lodówki na kilka minut ok 15 aby się przegryzła.