Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka surówka z młodej kapusty, którą przygotujesz zaledwie w kilka chwil . Polecam
nóż, deska do krojenia, miska, łyżka, tarka,
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3675
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3675
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Składniki
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści, przekroić na ćwiartki , cienko poszatkować i przełożyć do miski. Marchewkę po obraniu zetrzeć na tarce o drobnych oczkach dodać do kapusty, dodać posiekaną natkę pietruszki i wymieszać. Doprawić solą , pieprzem oraz cukrem do smaku , dodać sokiem z cytryny wymieszać. Całość połączyć z olejem. Smacznego
Surówka gotowa do podania.