Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka surówka z młodej kapusty, którą przygotujesz zaledwie w kilka chwil . Polecam
nóż, deska do krojenia, miska, łyżka, tarka,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 514
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 514
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 157
Składniki
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści, przekroić na ćwiartki , cienko poszatkować i przełożyć do miski. Marchewkę po obraniu zetrzeć na tarce o drobnych oczkach dodać do kapusty, dodać posiekaną natkę pietruszki i wymieszać. Doprawić solą , pieprzem oraz cukrem do smaku , dodać sokiem z cytryny wymieszać. Całość połączyć z olejem. Smacznego
Surówka gotowa do podania.