Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 993 Ocena: 27452
Dodano: 10.03.2016
Odsłon: 30922
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Obrane marchewki ścieramy na tarce o drobnych oczkach, czerwoną cebulę kroimy w małą kosteczkę, a bazylię drobno siekamy. Do pokrojonych warzyw dodajemy 4 łyżki remulady duńskiej, dokładnie mieszamy i doprawiamy całość solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Surówkę wstawiamy na chwilę do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów.
Życzę smacznego! :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (9)

GREGORHSPEED 10 marca 2016Zgłoś do usunięcia
Przepyszności <3 Uwielbiam remuladę <3 Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

izek 10 marca 2016Zgłoś do usunięcia
W sobotę na pewno zrobię ją do obiadu, bo mega mi się podoba! Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

Joanna116 10 marca 2016Zgłoś do usunięcia
Bardzo apetyczna surowka :-)i dla mnie niemalze magiczna :-) - przypomina mi z nazwy wielokrotne moje podroze do Danii :-), a w szczegolnosci do miasta Andersena - Odense :-) i spotkania z syrenka w Kopenhadze :-). Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

ciacho50 10 marca 2016Zgłoś do usunięcia
Pyszna surówka :) Odpowiedzi: 2 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz