Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka obiadowa, którą podasz jako dodatek do mięsa. To najlepsza surówka warzywna, jaką kiedykolwiek jadłam. Spróbuj i przekonaj się sama.
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 440
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 558
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 440
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 558
Składniki
1. Sałatę, szczypiorek drobno siekam. 2. Marchew obieram, ścieram na tarce od dużych oczkach 3. Ogórki kiszone również ścieram na tarce o dużych oczkach. 4. Cebulę obieram drobno kroję. 5. Warzywa wszystkie przekładam do miski.
6. W naczyniu mieszam jogurt, musztardę, czosnek, pieprz, sól i dodaję do warzyw. Wszystko delikatnie mieszam i przekładam do naczynia.
7. Surówka gotowa, podaję, jako dodatek do mięsa. 8. Smacznego.