Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka obiadowa, którą podasz jako dodatek do mięsa. To najlepsza surówka warzywna, jaką kiedykolwiek jadłam. Spróbuj i przekonaj się sama.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 908
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 908
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
1. Sałatę, szczypiorek drobno siekam. 2. Marchew obieram, ścieram na tarce od dużych oczkach 3. Ogórki kiszone również ścieram na tarce o dużych oczkach. 4. Cebulę obieram drobno kroję. 5. Warzywa wszystkie przekładam do miski.
6. W naczyniu mieszam jogurt, musztardę, czosnek, pieprz, sól i dodaję do warzyw. Wszystko delikatnie mieszam i przekładam do naczynia.
7. Surówka gotowa, podaję, jako dodatek do mięsa. 8. Smacznego.