Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna surówka do obiadu.
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 83
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 284
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 795
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22710
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 83
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 284
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 795
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22710
Składniki
Wykonanie: Kapustę poszatkować, i zasolić na godzinę. Następnie przepłukać zimną wodą , odsączyć, dodać posiekaną cebulę, czosnek, ogórki, pory i papryczkę oczyszczona z nasion. Całość wymieszać, posolić ponownie, przełożyć do słoika dobrze ugniatając, szczelnie zamknąć. Pozostawić w chłodnym miejscu na kilka dni i możemy podawać do obiadu jako smaczna i zdrowa surówka.