Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta , szybka bez dużego wkładu pracy , ależ jakże smaczna surówka z kapusty kiszonej. Surówka z dodatkiem świeżego koperku, natki pietruszki cebuli zielonej które dodają surówce niepowtarzalnego smaku.
tarka, miska, nóż,
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Składniki
Kapustę kiszoną jeżeli jest zbyt kwaśna to opłukać , a następnie pokroić w drobniejszą. Do kapusty dodać startą na tarce (małe oczka marchewkę) obrane, oczyszczone z gniazd nasiennych, starte na tarce jabłko, poszatkowaną natkę pietruszki i poszatkowany koperek zielony oraz pokrojoną drobno cebulkę zieloną. Do całości dodać przyprawy i dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do drugiego dania.
Kapusta po pokrojeniu przełożona do miski.
Marchewka starta na tarce.
Surówka gotowa do wymieszania.
Surówka gotowa do podania.