Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne orzeźwienie. Idealna na letnio wiosenne wyprawy górskie , pikniki i plażę.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11074
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13319
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5086
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11074
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13319
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5086
Składniki
Sok z cytryny wymieszaj z cukrem, solą i oliwą. Można dodać odrobinę suszonego tymianku. Liście rukoli opłucz, osusz i porwij na mniejsze kawałki. Umyte jabłko i ogórki pokrój w drobną kostkę. Miętę i szczypiorek lekko posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki , na 5 minut przed podaniem polej sosem.