Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne orzeźwienie. Idealna na letnio wiosenne wyprawy górskie , pikniki i plażę.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4250
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7244
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85471
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4250
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7244
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85471
Składniki
Sok z cytryny wymieszaj z cukrem, solą i oliwą. Można dodać odrobinę suszonego tymianku. Liście rukoli opłucz, osusz i porwij na mniejsze kawałki. Umyte jabłko i ogórki pokrój w drobną kostkę. Miętę i szczypiorek lekko posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki , na 5 minut przed podaniem polej sosem.