Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie młodych warzyw z owocami to doskonały dodatek do mięsa. Składniki możemy zetrzeć na tarce, pokroić w kostkę lub dla odmiany - tak jak na zdjęciu- pokroić w słupki. Smacznego:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5838
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5272
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5838
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5272
Składniki
Jabłko obieramy, usuwamy gniazdo nasienne, kroimy w słupki i lekko skrapiamy sokiem z cytryny. Kalarepę obieramy, śliwki drylujemy, z papryki usuwamy nasiona i wszystkie składniki również kroimy w słupki. Dodajemy olej /lub oliwę z suszonych pomidorów/, doprawiamy do smaku, mieszamy i odstawiamy na kwadrans by składniki puściły trochę soku a smaki przegryzły się.