Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie młodych warzyw z owocami to doskonały dodatek do mięsa. Składniki możemy zetrzeć na tarce, pokroić w kostkę lub dla odmiany - tak jak na zdjęciu- pokroić w słupki. Smacznego:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 708
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 63
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 708
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 63
Składniki
Jabłko obieramy, usuwamy gniazdo nasienne, kroimy w słupki i lekko skrapiamy sokiem z cytryny. Kalarepę obieramy, śliwki drylujemy, z papryki usuwamy nasiona i wszystkie składniki również kroimy w słupki. Dodajemy olej /lub oliwę z suszonych pomidorów/, doprawiamy do smaku, mieszamy i odstawiamy na kwadrans by składniki puściły trochę soku a smaki przegryzły się.