Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z porem i z jabłkiem często łączę z innymi dodatkami. Tym razem oliwki i świeża bazylia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
1. Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki. 2. Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki. 3. Oliwki kroję w połówki. 4. Wszystko mieszam i dodaję majonez. 5. Liście bazylii kroję w paski. Część wmieszam w sałatkę, resztę sypię na wierzch.