Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z porem i z jabłkiem często łączę z innymi dodatkami. Tym razem oliwki i świeża bazylia.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17319
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 488
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 76
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 185
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17319
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 488
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 76
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 185
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Składniki
1. Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki. 2. Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki. 3. Oliwki kroję w połówki. 4. Wszystko mieszam i dodaję majonez. 5. Liście bazylii kroję w paski. Część wmieszam w sałatkę, resztę sypię na wierzch.