Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z porem i z jabłkiem często łączę z innymi dodatkami. Tym razem oliwki i świeża bazylia.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1799
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14415
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19518
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13163
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1799
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14415
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19518
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13163
Składniki
1. Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki. 2. Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki. 3. Oliwki kroję w połówki. 4. Wszystko mieszam i dodaję majonez. 5. Liście bazylii kroję w paski. Część wmieszam w sałatkę, resztę sypię na wierzch.