Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-ostra surówka. Świetnie pasuje do mięsa z grilla, pieczonego, smażonego lub gotowanego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 384
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 384
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Składniki
Por oczyszczamy i drobno kroimy. Gruszkę obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach, dodajemy do pora i od razu skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy rodzynki /ewentualnie suszoną żurawinę/,jogurt naturalny, doprawiamy do smaku, mieszamy.Dekorujemy listkami natki lub koperku i podajemy.