Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-ostra surówka. Świetnie pasuje do mięsa z grilla, pieczonego, smażonego lub gotowanego.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29732
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2232
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29732
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2232
Składniki
Por oczyszczamy i drobno kroimy. Gruszkę obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach, dodajemy do pora i od razu skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy rodzynki /ewentualnie suszoną żurawinę/,jogurt naturalny, doprawiamy do smaku, mieszamy.Dekorujemy listkami natki lub koperku i podajemy.