Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby zrobić tę surówkę wykorzystałam tylko ręczną obieraczkę do warzyw. Powstały śliczne płatki z marchewki, kalarepki, jabłka. Surówka bardzo smaczna.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41040
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 432
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 225
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9335
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41040
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 432
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 225
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9335
Składniki
Marchewki, kalarepkę, jabłka obrać i zestrugać przy pomocy ręcznej obieraczki. Dodać posiekaną natkę pietruszki, sok z cytryny, miód, olej z awokado, pieprz czarny świeżo mielony, sól do smaku. Wszystko dobrze wymieszać i posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi. Smacznego.