Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka wiosenna:z młodej kapusty z rzodkiewką i koperkiem. Smakuje rewelacyjnie:)
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1762
Polecam na kolację.
Odsłon: 384
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 174
Zapiekanka makaronowa z mięsem gyros, warzywami, brokułami i serem feta to wy...
Odsłon: 311
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1762
Polecam na kolację.
Odsłon: 384
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 174
Zapiekanka makaronowa z mięsem gyros, warzywami, brokułami i serem feta to wy...
Odsłon: 311
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, zasypujemy solą, ugniatamy rękoma i odstawiamy na 30 min. Następnie kapustę mocno odciskamy z soku, który puściła i przekładamy do salaterki. Rzodkiewkę dokładnie szorujemy, osuszamy i kroimy w cienkie półplastry. Paprykę kroimy w kostkę a natkę drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do kapusty. Dodajemy także ocet, olej i cukier do smaku. Mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić by smaki się przegryzły.