Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka wiosenna:z młodej kapusty z rzodkiewką i koperkiem. Smakuje rewelacyjnie:)
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 149
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 95
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 26
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 357
Zupa z zielonej soczewicy z dodatkiem warzyw, jest pożywna i smaczna. Idealni...
Odsłon: 195
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 149
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 95
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 26
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 357
Zupa z zielonej soczewicy z dodatkiem warzyw, jest pożywna i smaczna. Idealni...
Odsłon: 195
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, zasypujemy solą, ugniatamy rękoma i odstawiamy na 30 min. Następnie kapustę mocno odciskamy z soku, który puściła i przekładamy do salaterki. Rzodkiewkę dokładnie szorujemy, osuszamy i kroimy w cienkie półplastry. Paprykę kroimy w kostkę a natkę drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do kapusty. Dodajemy także ocet, olej i cukier do smaku. Mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić by smaki się przegryzły.