Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka wiosenna:z młodej kapusty z rzodkiewką i koperkiem. Smakuje rewelacyjnie:)
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5637
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 84
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 530
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1402
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5637
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 84
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 530
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1402
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, zasypujemy solą, ugniatamy rękoma i odstawiamy na 30 min. Następnie kapustę mocno odciskamy z soku, który puściła i przekładamy do salaterki. Rzodkiewkę dokładnie szorujemy, osuszamy i kroimy w cienkie półplastry. Paprykę kroimy w kostkę a natkę drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do kapusty. Dodajemy także ocet, olej i cukier do smaku. Mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić by smaki się przegryzły.