Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka wiosenna:z młodej kapusty z rzodkiewką i koperkiem. Smakuje rewelacyjnie:)
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 179
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 323
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 97
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 179
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 323
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 97
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, zasypujemy solą, ugniatamy rękoma i odstawiamy na 30 min. Następnie kapustę mocno odciskamy z soku, który puściła i przekładamy do salaterki. Rzodkiewkę dokładnie szorujemy, osuszamy i kroimy w cienkie półplastry. Paprykę kroimy w kostkę a natkę drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do kapusty. Dodajemy także ocet, olej i cukier do smaku. Mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić by smaki się przegryzły.