Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, lekko słodkawa surówka obiadowa z dodatkiem kukurydzy.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 151
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 151
Składniki
Kapustę poszatkować lub drobno pokroić i wymieszać w misce z solą. Odstawić na ok. 30 minut, odlać wytworzony sok, a następnie przelać chłodną wodą i dokładnie odcisnąć - w ten sposób pozbawimy kapustę goryczki.
Dodać pozostałe składniki, wymieszać i w razie potrzeby doprawić.