Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, lekko słodkawa surówka obiadowa z dodatkiem kukurydzy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8515
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 558
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8515
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 558
Składniki
Kapustę poszatkować lub drobno pokroić i wymieszać w misce z solą. Odstawić na ok. 30 minut, odlać wytworzony sok, a następnie przelać chłodną wodą i dokładnie odcisnąć - w ten sposób pozbawimy kapustę goryczki.
Dodać pozostałe składniki, wymieszać i w razie potrzeby doprawić.