Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkiem octu ryżowego i oleju sezamowego zyskuje nowe oblicze.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115600
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7873
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2970
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1366
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1231
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115600
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7873
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2970
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1366
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1231
Składniki
Poszatkowałam kapustę bardzo cieniutko na mandolinie. Skropiłam ją octem, olejem, posypałam sezamem, dodałam sól, cukier i szczypiorek. Całość wymieszałam. Najlepiej kapustę przygotować z pół godziny przed jedzeniem, wtedy zdąży zmięknąć.
Smacznego :)