Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkiem octu ryżowego i oleju sezamowego zyskuje nowe oblicze.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 483
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 483
Składniki
Poszatkowałam kapustę bardzo cieniutko na mandolinie. Skropiłam ją octem, olejem, posypałam sezamem, dodałam sól, cukier i szczypiorek. Całość wymieszałam. Najlepiej kapustę przygotować z pół godziny przed jedzeniem, wtedy zdąży zmięknąć.
Smacznego :)