Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię kapustę a to jest świetny dodatek do obiadu. Z powodu pandemii trochę miałam obawy co do surowych dań, stąd to przepłukanie jej
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 978
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 816
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2270
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2274
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1025
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 978
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 816
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2270
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2274
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1025
Składniki
Warzywa obieramy, dokładnie myjemy. Kapustę przepłukujemy lekko gorącą wodą. Szatkujemy ją jak najdrobniej. Dodajemy cukier i odstawiamy na parę minut aby kapusta puściła sok. Marchewkę i ogórek kiszony trzemy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do kapusty. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem według uznania. Warzywa dokładnie mieszamy. Przekładamy do salaterek. I gotowe.