Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię kapustę a to jest świetny dodatek do obiadu. Z powodu pandemii trochę miałam obawy co do surowych dań, stąd to przepłukanie jej
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 867
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5463
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8659
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17737
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 867
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5463
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8659
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17737
Składniki
Warzywa obieramy, dokładnie myjemy. Kapustę przepłukujemy lekko gorącą wodą. Szatkujemy ją jak najdrobniej. Dodajemy cukier i odstawiamy na parę minut aby kapusta puściła sok. Marchewkę i ogórek kiszony trzemy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do kapusty. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem według uznania. Warzywa dokładnie mieszamy. Przekładamy do salaterek. I gotowe.