Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię kapustę a to jest świetny dodatek do obiadu. Z powodu pandemii trochę miałam obawy co do surowych dań, stąd to przepłukanie jej
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7316
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2788
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20328
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7316
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2788
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20328
Składniki
Warzywa obieramy, dokładnie myjemy. Kapustę przepłukujemy lekko gorącą wodą. Szatkujemy ją jak najdrobniej. Dodajemy cukier i odstawiamy na parę minut aby kapusta puściła sok. Marchewkę i ogórek kiszony trzemy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do kapusty. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem według uznania. Warzywa dokładnie mieszamy. Przekładamy do salaterek. I gotowe.