Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z kapusty i marchwi to idealny dodatek do drugiego dania, świetnie też sprawdzi się do pity czy tortilli.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 276
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 276
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Marchew obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę posiekać w drobną kostkę. Dodać posiekaną natkę pietruszki. Wszystkie składniki wymieszać w misce. Do oleju dodać ocet, musztardę, cukier puder, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz sól i pieprz. Składniki dressingu dokładnie połączyć. Dressingiem polać surówkę, wymieszać i odstawić do przegryzienia na minimum godzinę.