Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińską surówkę, którą podają w chińskich restauracjach można przygotować w domu. Jest prosta do wykonania, a smak niezapomniany. Idealnie komponuje się z ryżem i daniami z mięsa.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5182
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 771
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11546
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5182
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 771
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11546
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1242
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy Marchewki ścieramy na grubych oczkach
Czosnek przeciskamy przez praskę Kapustę mieszamy z marchewką
Ocet, olej, czosnek, sól i cukier zagotowujemy i mieszamy aż cukier się rozpuści
Wrzącą zalewą zalewamy kapustę. Mieszamy. Chwilę ugniatamy łyżką i przykrywamy. Pozostawiamy do wystygnięcia
Gdy wystygnie wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. Najlepsza jest po kilku godzinach od przygotowania
Idealna do drobiu i dań z ryżem