Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińską surówkę, którą podają w chińskich restauracjach można przygotować w domu. Jest prosta do wykonania, a smak niezapomniany. Idealnie komponuje się z ryżem i daniami z mięsa.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 678
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 393
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3539
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 678
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 393
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3539
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy Marchewki ścieramy na grubych oczkach
Czosnek przeciskamy przez praskę Kapustę mieszamy z marchewką
Ocet, olej, czosnek, sól i cukier zagotowujemy i mieszamy aż cukier się rozpuści
Wrzącą zalewą zalewamy kapustę. Mieszamy. Chwilę ugniatamy łyżką i przykrywamy. Pozostawiamy do wystygnięcia
Gdy wystygnie wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. Najlepsza jest po kilku godzinach od przygotowania
Idealna do drobiu i dań z ryżem