Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińską surówkę, którą podają w chińskich restauracjach można przygotować w domu. Jest prosta do wykonania, a smak niezapomniany. Idealnie komponuje się z ryżem i daniami z mięsa.
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 739
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1368
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 739
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1368
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy Marchewki ścieramy na grubych oczkach
Czosnek przeciskamy przez praskę Kapustę mieszamy z marchewką
Ocet, olej, czosnek, sól i cukier zagotowujemy i mieszamy aż cukier się rozpuści
Wrzącą zalewą zalewamy kapustę. Mieszamy. Chwilę ugniatamy łyżką i przykrywamy. Pozostawiamy do wystygnięcia
Gdy wystygnie wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. Najlepsza jest po kilku godzinach od przygotowania
Idealna do drobiu i dań z ryżem