Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińską surówkę, którą podają w chińskich restauracjach można przygotować w domu. Jest prosta do wykonania, a smak niezapomniany. Idealnie komponuje się z ryżem i daniami z mięsa.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 185
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 360
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10906
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 185
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 360
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10906
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy Marchewki ścieramy na grubych oczkach
Czosnek przeciskamy przez praskę Kapustę mieszamy z marchewką
Ocet, olej, czosnek, sól i cukier zagotowujemy i mieszamy aż cukier się rozpuści
Wrzącą zalewą zalewamy kapustę. Mieszamy. Chwilę ugniatamy łyżką i przykrywamy. Pozostawiamy do wystygnięcia
Gdy wystygnie wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. Najlepsza jest po kilku godzinach od przygotowania
Idealna do drobiu i dań z ryżem