Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińską surówkę, którą podają w chińskich restauracjach można przygotować w domu. Jest prosta do wykonania, a smak niezapomniany. Idealnie komponuje się z ryżem i daniami z mięsa.
Cukinia w zalewie octowej jest bardzo prosta do przygotowania, idealna jako p...
Odsłon: 24
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 14
Idealna surówka na zimę. Pyszna i prosta do przygotowania. Surówkę naprawdę w...
Odsłon: 8
Moja rodzina nie uwierzyła że to ja sama robiłam myśleli że to że sklepu pysz...
Odsłon: 23
Cukinia w zalewie octowej jest bardzo prosta do przygotowania, idealna jako p...
Odsłon: 24
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 14
Idealna surówka na zimę. Pyszna i prosta do przygotowania. Surówkę naprawdę w...
Odsłon: 8
Moja rodzina nie uwierzyła że to ja sama robiłam myśleli że to że sklepu pysz...
Odsłon: 23
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy Marchewki ścieramy na grubych oczkach
Czosnek przeciskamy przez praskę Kapustę mieszamy z marchewką
Ocet, olej, czosnek, sól i cukier zagotowujemy i mieszamy aż cukier się rozpuści
Wrzącą zalewą zalewamy kapustę. Mieszamy. Chwilę ugniatamy łyżką i przykrywamy. Pozostawiamy do wystygnięcia
Gdy wystygnie wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. Najlepsza jest po kilku godzinach od przygotowania
Idealna do drobiu i dań z ryżem