Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińską surówkę, którą podają w chińskich restauracjach można przygotować w domu. Jest prosta do wykonania, a smak niezapomniany. Idealnie komponuje się z ryżem i daniami z mięsa.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1435
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1435
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy Marchewki ścieramy na grubych oczkach
Czosnek przeciskamy przez praskę Kapustę mieszamy z marchewką
Ocet, olej, czosnek, sól i cukier zagotowujemy i mieszamy aż cukier się rozpuści
Wrzącą zalewą zalewamy kapustę. Mieszamy. Chwilę ugniatamy łyżką i przykrywamy. Pozostawiamy do wystygnięcia
Gdy wystygnie wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. Najlepsza jest po kilku godzinach od przygotowania
Idealna do drobiu i dań z ryżem